Info

Pelaajan.net?

Pelaajan.net on pelisivusto pelaajilta pelaajille ja se julkaistiin 2011 syksyllä. Pyöritämme sivustoa pelaamisen innolla ja rennolla otteella. Pelaajan.net haluaa tuoda pelaajat yhteen, synnyttää keskustelua ja kysymyksiä peleistä ja kaikesta peleihin liittyvästä. Tarkoitus on kasvattaa Pelaajan.netistä yksi varteenotettavimmista pelimedioista Suomessa. Uutisoimme pelialan tapahtumista, arvostelemme pelejä ja kirjoitamme kolumneja asioista, jotka koskettavat pelaajia. Pyrimme tuomaan sivuillemme koko ajan jotain uutta ja ajankohtaista. Pelaajan.net on uutisiin, arvosteluihin ja kolumneihin painottuva pelisivusto. Tarkoitus on tuoda selkeästi esille pelaajalle oleellinen tieto. Tätä on mielestämme kohdistuva media. Pelaajan.net –sivustoa pyörittää joukko erilaisia media-alan osaajia animaatio, elokuva –ja pelialalta, joten mielipiteemme on myöskin asiantunteva. Pelaajan.netin tarkoituksena on myös osallistua erilaisiin alan tapahtumiin Suomessa.

Mainostaminen Pelaajan.net -sivustolla

Pelaajan.net tavoittaa viikossa keskimäärin 700-1000+ kävijää. Sivusto on kasvattanut suosiotaan hyvin pienellä mainonnalla ja on selkeästi kasvamassa. Sivuston tavoite on olla ajankohtainen sivusto pelialasta ja pelaamisesta kiinnostuneelle.

MainostyyppiKoko pikseleinä( Leveys x KorkeusHinta/viikko
Pieni mainos (oikea laita)300 x 15030 €
Kuutio mainos ( oikea laita)300 x 30040 €
Leveä Header mainos960 x 12560 €

Mainokset linkillisiä. Katso sivuston mainosalueet tarkemmin alta.

Pelaajan.net mainosalueet

Pelaajan.net löytyy myös palveluista kuten Facebook ja Twitter.

Pelaajan.net on kiinnostunut myös kotimaisesta pelialasta. Pelinkehittäjät/studiot ottakaa yhteyttä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen mahdollisten uutisten, arvostelujen ja muiden juttujen osalta.