Fire Joker

Fire Joker on kolmen rullan ja kolmen rivin perinteinen hedelmäpeli. Voitot pelissä asettuvat joko vaakasuoraan tai vinoon. Voitot voivat tulla viidelle eri riville. Fire Joker on Play’n GOn tehtailema peli. Play’n GO on ruotsalainen pelinvalmistaja, joka on saavuttanut paikkansa pelinvalmistajien parhaimmistossa. Play’n GO on panostanut myös pelien mobiiliversioihin ja Fire Jokeria voikin pelata myös mobiilissa silti saaden autenttisen pelikokemuksen. Fire Jokerissa nimensä mukaisesti seikkailee narri hyvinkin kuumissa tunnelmissa.

Fire Joker on yksinkertainen hedelmäpeli, eikä se yritä edes olla mitään muuta. Tästä huolimatta pelin grafiikat ovat nykyaikaisia eivätkä millään tavalla vanhanaikaisen hedelmäpelin luokkaa. Yksinkertaisuudestaan huolimatta Fire Jokerin voitot voivat nousta suhteellisen korkeiksi. Bonusten osuessa kohdalle, yhden kierroksen voitto voi olla jopa 800-kertainen panokseen nähden. Tämä on varmasti yksi syy pelin suureen suosioon. Ilman bonusta voitot vaihtelevat panokseen nähden kahden ja kahdeksankymmenen välillä. Fire Joker on hyvä valinta, kun kaipaa helppoa ja nopeaa pelattavaa.

Kuvakaappaus Fire Joker -pelistä.

Fire Jokerin pelaaminen

Vaikka Fire Jokerin symbolin narri onkin pahansuovan näköinen, pelissä narri on villi kortti, mikä voi tipahtaa mihin kohtaa rullia tahansa. Narri korvaa muut symbolit ja auttaa näin pelaajaa voittamaan. Ulkonäöstään huolimatta, narrin tarkoitus on viihdyttää ja palvella pelaajia, aivan kuten narrit keskiajallakin viihdyttivät korkea-arvoista isäntäväkeään.

Kun kaksi kolmesta rullasta on pysähtynyt rivillä saman symbolin kohdalle, saa pelaaja ilmaiskierroksen, millä hän pääsee pyöräyttämään sitä rullaa, missä oli erilainen symboli kahteen muuhun nähden. Narrin ohella muut symbolit ovat perinteisiä klassisesta hedelmäpelistä tuttuja hedelmiä kuten rypäleitä, kirsikoita, sitruunoita sekä luumuja – isojen voittojen BAR-palikkaa unohtamatta.

Fire Jokerin panos voi olla mitä vain viiden sentin ja sadan euron väliltä. Fire Jokerista löytyy perinteisen hedelmäpelin tapaan suuret painikkeet, joilla peliä pelataan. Panoksen asettaminen on yksinkertaista, eikä pelaajan tarvitse erikseen määritellä kuinka arvokas yksi kolikko on tai mitä linjoja hän haluaa pelata. Tämän vuoksi Fire Joker sopii hyvin kaikenlaisille pelaajille. Suurimmat voitot tuo tietenkin itse Fire Joker eli narri. Kun pelaaja pelaa maksimipanoksella, narrin avulla päävoitto kipuaa jopa 8000 € asti. Mikäli voitokas narri-voitto tipahtaa ruudulle kertoimia kasvattavan Wheel of Multipliers -toiminnon aikana, voittopotti voi kivuta jopa 80 000 € asti. Yksinkertaisuudestaan huolimatta ihan pelkkiä pähkinöitä Fire Joker ei siis tarjoa.

0 kommenttia artikkeliin “Fire Joker”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *