Sakura Fortune

Kuten pelin nimikin jo viittaa, Sakura Fortune sijoittuu kirsikkapuiden täyttämään Japaniin, jossa punaiseen kimonoon pukeutunut nainen käsittelee taitavasti katanaa. Katanaa nainen tarvitsee, kun hän taistelee pahoja hallitsijoita vastaan löytääkseen suureen aarteen. Aarteen haluaa varmasti löytää myös slottia pelaava pelaaja, ja hänen tehtävänsä onkin auttaa katanaa heiluttavaa naista. 

Sakura Fortune on viiden rullan ja neljän rivin kolikkopeli, joten sinänsä pelissä ei ihmeellisyyksiä vaadita, vaikka pelaajan rooli on auttaa pelin hahmoa saavuttamaan aarteensa. Peli on Quickspinin käsialaa. Quickspin on ruotsalainen pelivalmistaja, minkä ovat perustaneet pääosin NetEntin entiset työntekijät. Ei siis ole ihme, että heiltä on saatu tämä visuaalisesti miellyttävä peli markkinoille, sillä taitoa pelitalossa varmasti on. Peli on graafisesti erittäin laadukas ja aasialaisilla instrumenteilla toteutettu rauhallinen taustamusiikki auttaa pelaajaa saaman hyvän ja rauhallisen fiiliksen voittojen jahtaamiseen. Toisaalta, joidenkin mielestä pelin tunnelma on jopa liian seesteinen jättäen pelaajan odottamaan jotain erityistä ja yllättävää. Sakura Fortune toimii myös selaimen kautta mobiilissa, mutta tässä pelissä parhaan pelikokemuksen saa tietokoneella. 

Kuvakaappaus Sakura Fortune -pelistä.

Sakura Fortunen pelaaminen

Sakura Fortunessa myös pelin symboleita on haettu japanilaisesta kulttuurista. Pieniä voittoja tosin tarjoavat erilaiset kolikot. Kolikot ovat kultaisia, hopeisia, pronssisia sekä vihreitä jadekolikkoja. Näistä kultainen on arvokkain ja siitä arvo sitten tippuu ollen jadekolikon kohdalla pienin. Vihreät ja kultaiset lohikäärmepatsaat puolestaan tarjoilevat pelaajille keskisuuria voittoja. Pelin suurimpien voittojen tietää osuneen kohdalle, kun voiton tarjoilee keisari, keisarinna tai miespuolinen samurai. Pelin wild-symbolina toimii pelin päähenkilö, eli punaiseen kimonoon pukeutun nainen. Wild-symboli on kolikkopeleissä sellainen symboli, joka korvaa kaikki muut symbolit. 

Erikoisuutena Sakura Fortunen wild-symbolissa on se, että se löytyy vain rullilta 2-4 ja se on kooltaan neljän tavallisen symbolin korkuinen. Koostaan johtuen wild-symboli ei välttämättä pysähdy rullille kokonaan, jolloin pelin sattumanvarainen nytkäytys-ominaisuus voi olla avuksi. Mikäli käy niin, että rullille pysähtyy kaksi osittaista wild-symbolia, saattavat ne yhdessä nytkäyttää rullia niin, että wild-symbolit tulevat näkyviin kokonaisuudessaan. Mikäli tällainen onni potkaisee, että kaksi wild-symbolia osuu ruudulle kokonaisuudessaan samaan aikaan, pelissä käynnistyy kaksi uudelleenpyöräytystä. Pyöräytyksiä tulee niin kauan, kun ruudulle pysähtyy uusia wild-symboleja. Pelistä löytyy myös perinteisiä scatter-symboleja, jotka kohdalle osuessaan avaavat pelissä bonusominaisuuksia. Ilmaiskierrokset käynnistyvät, kun pelaaja saa rullille kolme scatter-symbolia. Ilmaiskierrosten aikana rullille voi osua myös wild-symboli, jolloin pelaajalla on mahdollisuus vielä parempiin voittoihin. Sakura Fortune onkin saanut kiitosta siitä, että wild-symboli toimii myös scatterina, sillä tämä ei todellakaan ole joka pelin herkkua.  

0 kommenttia artikkeliin “Sakura Fortune”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *